Гришо връчи приза за най-красив тенисист в тура (ВИДЕО)

Григор Димитров бе хванат неподготвен на пресконференцията след финала на Мастърс турнира в Синсинати. Българинът бе попитан от журналистите кой според него е най-красивият мъж в тура. Първата ни ракета се засмя и призна, че е бил хванат натясно. Доброто му настроение подтикна медиите да се поотпуснат и да го провокират със забавни питания.

"Хванахте ме неподготвен. Някой може ли да ми помогне. Който и да е… Ще избера Фелисиано Лопес. Винаги съм му бил фен. Всеки път той изглежда във форма, добре сложен и с тази дълга коса, брадата… Казвам му: "Човече, изглеждаш добре". Искаше ми се да имам неговите крака", избухна в смях Димитров.

"Искам и прасците му. Всеки път, когато отиваме към душовете, му казвам да ми ги покаже отново и той започва да се смее. Да, предполагам, че избирам него. Разбира се, че има и няколко други, но неговото име ми хрумна първо", призна Гришо, давайки "приза" на испанския ветеран.

36-годишният Лопес също реагира в социалните мрежи след коментара на българина, като се пошегува: "Честита победа на Григор Димитров - второто най-красиво момче в тениса". 

Григор надви Ник Кириос с 6-3, 7-5 на финала в Синсинати и вдигна първи Мастърс трофей в кариерата си.