Гришо не може да се отърве от първата любов (СНИМКА)

снимка: twitter.com

Първата любов на Григор Димитров постоянно го преследва. Това е бившата словашка тенисистка Романа Табак. Двамата с първата ни ракета бяха заедно, когато Гришо тепърва прохождаше в мъжкия тур. Словачката бе навсякъде с българина, като го подкрепяше от трибуните при титлата му от младежкия вариант на "Уимбълдън".

В последните месеци тя отново е възобновила интереса си към бившия. Неведнъж Табак е признавала, че Гришо винаги ще остане голямата й любов. Двамата дори са се засекли в Ню Йорк преди дни, когато българинът все още не бе отпаднал от Откритото първенство на САЩ. Красавицата се опитва със сетни сили да си върне Гришо, но Никол Шерцингер е окупирала нашето момче.

Словашката тенисистка прекрати професионалната си кариера заради тежка контузия, но сега отново се опитва да се завърне на корта. Възможно е главната причина за това да е живата й любов към българина.

"Той беше моята голяма юношеска любов. И аз винаги ще помня връзката ни. След Григор до 23-ата си година нямах гадже. Останахме приятели, дори и след като той се събра с Мария Шарапова”, разкрива Табак, цитирана от "Блиц".