Григор и Никол се разделят, тръбят на Острова

снимка: twitter.com

Любовният романс между Григор Димитров и Никол Шерцингер е пред своя край, пише английският таблоид "Сън". Първата ни ракета и поп певицата могат съвсем скоро да се разделят, а причината е, че не е възможно да се виждат.

Двамата имат много натоварени графици, като Гришо пътува постоянно за различни надпревари и се отдава на подготовка за тях. Сега той е в Пекин, където ще вземе участие в турнира от сериите АТР 500. Никол пък е изцяло посветена на британското издание на "Х Factor" и изпълнява ролята на един от съдиите. Двамата са заедно от 2 години, но изглежда отношенията им са сериозно изстинали, пишат на Острова. Те поддържали контакт само и единствено по телефона, а срещите им ставали все по-редки.

"Никол дава всичко от себе си в предаването, а тренировките на Григор отнемат цялото му време. Те са отдадени един на друг, но в същото време са разочаровани от това, че единствената реална връзка, която поддържат, е по телефона", цитира "Сън" източник, близък до звездната двойка.

Никол намекваше постоянно, че иска семейство и е готова за сватба, докато Димитров не е давал подобни индикации. Възможно е съвсем скоро двете звезди вече да не са заедно.