Гонзо ядосан на "моряците": Играят със страх, нищо няма да постигнем

галерия:

снимка: facebook.com

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов се ядоса на футболистите си след загубата в гостуването на Берое с 0:2 в 8-и кръг на първенството. Той не се залъгва и смята, че заралии са спечелили съвсем заслужено. Гонзо заяви, че отборът му не е показал с нищо, че желае победата.

"Закономерно загубихме. Играхме слабо, губихме много топки в средата на терена и като цяло не се представихме добре. Второто полувреме се опитахме да променим нещо, имахме 1-2 ситуации да се върнем в мача, но не успяхме да ги оползотворим. Проблемът е, че самите играчи не осъзнават, че във всеки един мач трябва да се бият и борят, да са близо до хората си и да дават всичко от себе си. Не бяхме опасни в последните 30 метра. Берое бе далеч по-агресивен и заслужено спечели", призна след срещата Гонзо.

Наставникът на "моряците" нападна своите футболисти, обявявайки, че те играят със страх и не показват никаква креативност. Той сподели, че ако тимът му продължава да играе така, няма да постигне нищо съществено.

"Имахме контузии, имахме и национали, подготовката в паузата се наруши, но не е там причината. Футболистите трябва да осъзнаят, че ако искат да бъдат сериозен отбор, трябва винаги да се влагат. Няма значение как си играл вчера или онзи ден, а днес. Разочарован съм, тъй като имаме футболисти, но те не показват истинския си потенциал. Има някакъв страх в тях, не импровизират, залагат само на сигурни пасове и губят елементарно топката. Ако смятаме така да играем, ще имаме много проблеми", каза Иванов.