Гледайте Мастърс-а на 140-инчов екран

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Феновете на снукъра в България и в частност в София ще имат възможност да гледат първия голям турнир за 2014-та година – Мастърс – на огромен екран в новия спортен бар „Академията“.

Клиентите на клуба, който се намира в сградата на Кино „Арена“ - Запад, ще се насладят на уникалната картина – 4 хиляди пиксела резолюция – от 140-инчовия екран на специално предоставения за спортни събития телевизор.

140-те инча правят големия екран с размери приблизително 1,5 на 2,5 метра и гарантират максимално удоволствие от събитието.

4056649

Рони О'Съливан, настоящият шампион Марк Селби и най-новият носител на „Тройната корона“ Нийл Робъртсън ще се впуснат в битка за ценното отличие срещу другите елитни майстори на щеката.

Sporta.bgви предоставя едни от най-паметните моменти в турнира в материала „Най-доброто от Мастърс“.

4056650

На официалното откриване на бар "Академията" 85-инчова плазма бе използвана за презентация на историческия първи сенчъри брейк на български играч - Ивайло Пеков по време на Световното в Латвия. Тогава телевизорът събра много очи на присъстващите, а представяте ли си усещането от 140-инчов екран?

Освен дългоочакваното снукър състезание, 140-инчовият екран в „Академията“ ще е на разположение на спортните фенове за всички останали значими събития, най-вече за мачовете от големите футболни първенства в Европа.