Генерал Румен Радев прие Григор в президентството (СНИМКА)

снимка: tenniskafe.com

Президентът на Република България генерал Румен Радев прие най-добрия ни тенисист Григор Димитров, съобщиха колегите от tenniskafe.com. Първата ни ракета се завърна на родна земя за няколко дни, за да прекара време със семейството си. Днес той изненада младите тенисисти на кортовете в родния Хасково, като им раздаде автографи и се снима с тях. 

Ето обаче, че Гришо е намерил време и за официални визити. Президентът Радев неведнъж е хвалил нашето момче за изявите му в различни турнири. Последно той поздрави Димитров по повод титлата в Синсинати с емоционално обръщение във "Фейсбук", в което сподели, че българинът е пример за всички млади деца, занимаващи се със спорт. 

След визитата си у нас Григор започва подготовка за азиатското турне. Следващият турнир, който той чака с голямо нетърпение е Мастърс надпреварата в Шанхай.

Димитров се завърна от САЩ, където отпадна във втори кръг на US Open, нo спечели Мастърса в Синсинати, извоювайки най-голямата титла в кариерата си. По-рано през сезона българинът триумфира в Бризбън и София. 

тенискафе.png