Фюри затапи надъхания Джошуа

снимка: twitter.com

Тайсън Фюри не си поплюва, щом става дума за словесен сблъсък с Антъни Джошуа. Циганския крал отговори на коментара на световния шампион в тежка категория, който твърдеше, че ще използва стила на Майк Тайсън, за да го победи на ринга. Двамата говореха за предстояща мегабитка през 2018, но е малко вероятно тя да се състои, защото Фюри все още изчаква обвинението си за употреба на допинг.

"За да победиш Тайсън Фюри, трябва да използваш стила на Майк Тайсън, но се нуждаеш от много енергия и трябва да си добре подготвен", написа Ей Джей.

Той веднага получи отговор от британския си сънародник. "Ако Антъни Джошуа се бие със стила на Майк Тайсън срещу мен, то аз ще взема стила на Мохамед Али, който ще се завърне след години извън ринга и ще победи разбойника", закани се Фюри.

Двамата обсъждаха евентуална битка помежду си за поясите, които Джошуа държи в момента. Не е ясно обаче дали въобще Фюри някога ще се завърне на ринга. Преди седмица той обяви, че ще се бие 3 пъти през 2018, но често неговите думи не са обективни. Джошуа пък ще се изправи в защита на титлите на WBA, IBF и IBO срещу Карлос Такам, след като претендентът Кубрат Пулев се отказа поради контузия.