Фюри: Дебел съм като прасе, но ще се върна за Джошуа!

снимка: twitter.com

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че се подготвя за завръщане в бокса, за да стане част от най-великата битка в историята на спорта във Великобритания. Циганския крал бе запитан за евентуален сблъсък срещу настоящия първенец Антъни Джошуа, а Фюри сподели, че ще направи всичко, за да се бие със сънародника си. 

"Прекарах две години извън ринга. Дебел съм като прасе, космат съм като животно, но все още съм гладен като лъв. Имам нужда от много тренировки, но все пак не съм на 40 години, на 29 съм. Имам още много време в бокса и сега съм щастлив и развълнуван евентуално да стана част от една от най-големите битки в историята на британския бокс - срещу Джошуа", заяви безкрайно мотивираният Фюри.

"Мисля, че до следващото лято ще съм готов. Това е една реалистична възможност. Няма да съм готов до февруари или март, защото очевидно не съм във форма, но ще навляза в такава до април. Ще се върна секси, както винаги. Няколко шезлонга, подстригване и един бръснарски нож и ще се върна към стария си начин на живот", закани се Циганския крал. 

Той е извън играта от ноември 2015, когато победи Владимир Кличко и му отмъкна титлите на WBA, WBO, IBF и IBO. След това обаче Фюри бе хванат с кокаин и правата му бяха прекратени. В момента той е около 160 килограма, но обещава, че ще влезе във форма и ще се завърне.