Флойд: Въртя 7 гаджета и имам 25 коли в гаража (ВИДЕО)

снимка: twitter.com/Shots Studios

Флойд Мейуедър разкри, че има 7 гаджета, защото това е щастливо число. Американският боксьор, който е непобеден в своята кариера след 50 победи от 50 мача, даде възможно най-странното интервю в своята кариера. Той го направи пред куклата Диего от "Awkward Puppets". Флойд буквално изля душата си пред своя събеседник, разкривайки пикантни подробности от личния си живот.

"Последният мач ми донесе най-много пари", каза Мейуедър. Той си гарантира минимум 100 милиона долара от победата си в 10-ия рунд над Конър Макгрегър в мегасблъсъка в Лас Вегас миналия месец. "Следващия път, за да ме накарат да се върна на ринга, трябва да се бия с извънземно от друга планета", разкри в шеговит стил Флойд, като намекна, че е трудно отново да се бие в професионален мач.

Той разкри, че има цели 7 гаджета и даде съвети на своя събеседник как да се разведе по най-добрия начин с жена си. "Доведи жена си в моя стриптийз клуб и й кажи, че това е любимото ти място - ето как получаваш развод", каза Флойд.

Боксьорът разкри още, че държи 25 коли в гаража си и пази почти цялото си състояние в една банкова сметка. "Сигурно са 200-300 милиона долара общо", заяви Мейуедър.

Вижте какво още сподели той пред куклата Диего: