Флойд се надъхва: Ще бия с нокаут

снимка: twitter.com

Американецът Флойд Мейуедър разкри плановете си за предстоящия сбълсък с мегазвездата в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър на 26 август в Лас Вегас. Битката ще е по правилата на бокса и ще се проведе в 12 рунда, което дава предимство на американския боксьор пред ирландския му съперник. Именно затова Флойд предвижда своя победа с нокаут още в първите рундове.

"Ако мачът приключи с всичките рундове, това ще бъде победа за Макгрегър. Поне по мое мнение. Той е убеден, че срещата няма да продължи повече от четири рунда. Аз също съм уверен, че мачът ще приключи рано. И двамата сме наясно със своите способности", сподели Мейуедър.

"Очаква ни не просто бой, а едно голямо събитие. Трябва да направим зрелище за феновете. Наясно съм, че ме чака сблъсък с воин. Моят баща е направил отличен тактически план. Този път тренировъчният лагер се отличаваше съществено от предишните. Изкарах известно време в Лос Анджелис и Маями. Работих здраво и съм готов за битка", заяви мотивираният боксьор.

40-годишният Флойд не се е бил от 2015 година, когато последно срази Андре Берто. Преди дни той призна, че вече не е същият като преди и годините си казват думата, но пък е непобеден в своята кариера. Той има 49 мача и всички от тях са победи. Макгрегър, от своя страна, никога не е провеждал официален боксов мач и именно по тази причина специалистите го определят като аутсайдер. 29-годишният ирландец обаче води много добра подготовка. Той нае боксовия съдия Джо Кортес, който да му обясни всички правила и основни движения. Спарнг партньор на Конър пък е бившият световен шампион Поли Малинаги.