Флойд Мейуедър - Конър МакГрегър НА ЖИВО в Sporta.bg

- КРАЙ НА МАЧА СЛЕД ТЕХНИЧЕСКИ НОКАУТ В ДЕСЕТИЯ РУНД. ФЛОЙД ЗАСИПА СВОЯ ОПОНЕНТ С ДЪЖД ОТ УДАРИ, КОНЪР НЕ ЗНАЕШЕ КЪДЕ С ЕНАМИРА И СЪДИЯТА ПРАВИЛНО ПРЕКРАТИ ДВУБОЯ. ИРЛАНДСКИЯТ ХАРАКТЕР НА МАКГРЕГЪР ОБАЧЕ БЕ УНИКАЛЕН И ТОЙ ТАКА И НЕ ПАДНА НА ЗЕМЯТА.

- В деветия рунд Конър не бе нокаутиран по чудо. Той е почти в несвяст и поне 10 пъти отнесе жестоки крошета. не се вижда как МакГрегър ще издържи 12 рунда.

- МакГрегър търси клинчовете, за да си почива и взима въздух. Когато съдията обаче ги раздели започват тежки десни прави в лицето на Конър. Той малко се посъвзе в осмия рунд, но засега губи мача.

- В седмия рунд нещата за Макгрегър придобиват застрашителна посока. Главата му отскача при мощните атаки на Мейуедър. 

- Поредица от десни прави в лицето на Конър! Кръв по лицето на ММА-звездата. Тежки удари в областта на диафрагмата за него, които затрудниха оптимално дишането му.

- Агресивен Мейуедър в петата част. Силен рунд за Флойд, който съумява да вземе надмощие и да намери пролуки в гарда на Конър.

- Най-после. В четвъртия рунд Флойд отпусна ръката и на няколко пъти намери главата на МакГрегър, който бе разтресен. От своя страна ирламдецът също пусна няколко леви крошета, които бяха точни. Боят стана по-отворен.

- Ирландската агитка е много гласовита и надъхва своя сънародник.

-И третия рунд не предложи нещо-специално. Дефанзивна тактика от Мейуедър, за разлика от това, което се заканваше.

- Вторият рунд бе изчаквателен и от двамата. Засега екшън липсва и публиката е доста нетърпелива.

- Конър Макгрегър е много по-активен. В първия рунд нанесе тежък ъперкът на Флойд. Ирландецът е натиснал противника си до въжетата и се опитва да пробие защитата му. Американецът разчита на контри.

Начало на мача - Гледайте го Тук