Фирма за вода ще налива пари в ЦСКА 1948

снимка: cska1948.bg

На специална пресконференция, която се проведе в Пресклуб „България“, ЦСКА 1948 обяви сътрудничеството си с Изворна вода „Бачково“. На пресконференцията присъстваха Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов и собственикът на фирмата Иван Иванов.

Съвсем скоро нашият клуб навършва една година и за нас е огромно удоволствие, че за толкова кратък период вече сме предпочитан партньор. Работим правилно, играем честно и правим истински спорт. Радваме се, че това се вижда, а от нас очаквайте само да надграждаме. Нашият клуб е клуб на феновете и има нужда от тази подкрепа, защото така се е родил футболът в Англия. Защото това е моделът на управление в Барселона. Защото футболът е за феновете!

Изворна вода „Бачково“ е международен лидер в дистрибуцията на изворна вода и безалкохолни напитки. Фирмата има добре изградена дистрибуторска мрежа, както на територията на Република България, така и в много други страни от цял свят. Изворна вода „Бачково“ разполага със собствени търговски бази, складови помещения и транспорт, които доставят изворна вода и безалкохолни напитки директно до клиентите.

Изворна вода „Бачково” е сред националните богатства на България. Естественият извор е известен на месното население от хилядолетия. През 1964 г. Българската държава взема решение да каптира естествения извор. Днес той е разположен на границата на резерват „Червената стена”, защитен от ЮНЕСКО. Фирмата е част и от общоевропейската екологична мрежа „Натура 2000”, която най-голямата европейска инициатива за съхраняване на природното богатство и стимулиране на устойчивото развитие в райони със запазена природа.

„Радваме се, че отново имаме възможност да подадем ръка на българския спорт. Отборът на ЦСКА 1948 за нас е олицетворение на професионализъм, достойнство и чест. Това е пътят, който трябва да извърви всеки един отбор. Знаем, че този път е труден и за това искаме да помогнем. Запознати сме с концепцията за развитието на отбора в няколко направления и това се препокрива напълно с нашите виждания. Искаме да рекламираме тук нашия бранд, защото ЦСКА 1948 е изключително популярен клуб и от това може да спечелим много“, коментира собственикът на фирмата Иван Иванов.