Феновете на Лудогорец отвърнаха за "Аквариума" и оплюха "Коматево" и "Армията"

Скандалът около сектора за гости на "Лудогорец Арена" излезе извън рамките на морала, след като феновете на разградчани защитиха съоръжението и оплюха "Коматево" и "Българска Армия". Преди няколко дни ЦСКА-София излезе с декларация за ужасните условия в "Аквариума", както е наричан сектора. Тя бе подписана от още няколко клуба с настояване за незабавно подобрение. Вчера и феновете на Ботев (Пловдив) се възпротивиха срещу "животинските условия" в сектора. Тези на родния шампион обаче им отговориха подобаващо.

Предлагаме ви декларацията на "Обединени фенклубове на Лудогорец" без редакторска намеса:

"От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията на гостуващия сектор на "Лудогорец Арена". Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави. В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости.

Впрочем, доколкото знаем секторът, който вие наричате "Аквариум" като идея е заимстван от игрището в Коматево. А обитаващите ст. "Българска Армия" искаме да попитаме дали е нормално да се рони асфалта по целият стадион и да те целят с камъчки все едно сме в Средновековието?

Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх.

Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евро турнирите".