Феновете на Локо искат от Крушарски документацията за стадиона

Феновете на Локомотив Пд поискаха от собственика на клуба Христо Крушарски документацията, свързана с концесията на стадион „Локомотив”, научи Marica.bg. Това се случи по време днешната им среща на Лаута, докато се даваше курбан за здраве. Привържениците на черно-белите са сериозно обезпокоени, че вече доста време няма никакво развитие по въпроса с материалната база на клуба. Затова те са поискали да видят каква работа е свършена от ръководството на клуба и да разберат защо нещата се бавят.

„ Най-вероятно отново ще се срещна с феновете през идната седмица. Ще им предоставим документацията, касаеща концесията на стадиона. Както знаете, отдавна входирахме в Община Пловдив докуменцията с искане да стопанисваме съоръжението. Проектът за реконструкцията на стадиона също е предоставен в местната власт, като дори го коригирахме заради проблема, свързан с различните зали в спортния комплекс. Не мога да ви кажа обаче защо все още няма никакво раздвижване по въпроса. За съжаление подрастващите футболисти от школата ни нямат къде да тренират. Виждате, че въпреки всички проблеми около липсата на терени за децата, набор 2004 на Локомотив Пд прослави България по света, завършвайки на 4-то място на изключително престижния турнир „Готия Къп” в Швеция.

Като награда за класирането им за надпреварата им бях осигурил безплатен лагер на базата в Говедарци. Там разполагаме с прекрасни игрища и условия, но тук нещата не са както трябва. Знаете, че аз съм бивш комсомолски секретар и работя планово. Ние не можем и няма да използваме силови методи. Но може да се наложи да го ударим на просия и да станем просяци. Трябва да се предприемат действия. Ако трябва ще бъде определен един човек, който всеки ден ще ходи пред Общината със специално изготвен транспарант. Ако трябва ще дежури, пък дано някой да се смили”, коментира пред Marica.bg Христо Крушарски.

Той допълни, че феновете желаят да видят, че нещата за реконструкцията на стадиона ще се случат.