Фелайни съди компания, била виновна за слабата му игра

снимка: twitter.com

Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни ще съди спортния производител "New Balance", който според него е виновен за лошото му представяне на терена. Белгиецът вече заведе дело срещу компанията, а искът е на стойност 2 милиона паунда. 

Бутонките, с които "New Balance" снабдявали халфа, му причинявали неудобство и заради това той загубил удоволствие от футбола, пишат британските медии. Близки до Фелайни твърдят, че се е наложило домакинът на "Олд Трафорд" да разтяга обувките, за да може белгиецът да ги обуе.

От "New Balance" твърдят, че веднага, след като са били информирани за изпитания от футболиста дискомфорт, са му изпратили други обувки, направени по специална поръчка.

Иначе Маруан Фелайни започна да извива ръцете и на Манчестър Юнайтед. Белгиецът иска увеличение на заплатата до 170 хиляди паунда на седмица, а ако шефовете на "Олд Трафорд" не удовлетворят това негово изискване, то той иска да напусне като свободен агент през лятото. Бешикташ и ПСЖ напират за играча, а Жозе Моуриньо изрази притесненията си, тъй като Фелайни му е любимец.