Ето кога Шарапова е била с мъж за сефте! Пикантни подробности за романса й с НБА звезда

снимка: Instagram

Секссимволът Мария Шарапова вигна завесата с нови розови разкрития за любовния си живот. Те отново са поместени на страниците на излязлата нейна автобиография "Неудържима. Моят живот досега". Наскоро се появиха пикантни подробности от запознанството и връзката на Хубавата Маша с наш Гришо, а сега рускинята разкрива на света какви са били отношенията й със словенския баскетболист и звезда в НБА - Саша Вуячич. Двамата бяха дълго време заедно и дори се сгодиха, но тенисистката не пази хубави спомени от тази авантюра.

"Нямах гадже почти до 20-ата си година", признава Маша.  "В края на 2009 година една моя приятелка организира барбекю. Саша влезе по време на вечерята. Косата му беше още мокра от душа. Събота вечер, а той току-що е приключил тренировка. Определено беше мой тип. Проблемите ни се появиха след една година. Когато бяхме в Ел Ей, той настояваше да живеем у тях, макар моята къща да беше на същата улица и определено беше по-уютна. Искаше да контролира всичко, да бъде център. Не понасяше това, че аз изкарвам повече пари, че къщата ми е по-голяма. На втората година се сгодихме", разказва рускинята. 

"Това не беше точно подготовка за сватба, а по-скоро някакво славянско обяснение в любов. Един вид - аз имам само теб, ти имаш само мен. Подари ми огромен пръстен, който свалях само по време на мачове. Постепенно обаче успехите ми на корта станаха за него все по-голям товар и проблем. Преди "Ролан Гарос" 2012 година започнах постепенно да се отделям от него. Спечелих в Париж и му се обадих по телефона. Благодарих му, че е бил с мен в трудните моменти, че ме е подкрепял и тласкал напред. Мислех, че и той се радва за мен. Вечерта се чухме отново. Тонът му беше различен. Усетих, че ми е ядосан, защото не съм го споменала в речта си на церемонията по награждаването. Той мислеше единствено за това. Дадох си сметка, че от месеци чакам такъв знак и го получих. Отношенията ни приключиха същата вечер", отбелязва още Шарапова.