Емо Фаса ръси акъл: Моци е нежно момче, а ЦСКА 1948 са 50 продажници

Един от акционерите и фенове на ЦСКА-София – Емил Димитров, се изказа в типичен стил пред колегите от „Тема Спорт“ относно случващото се на „Българска армия“. известният с прякорите си Емо Фаса и Емо Ротманса етрополски бизнесмен преди време сля своя Чавдар с тима на Литекс и така се стигна до създаването на ЦСКА-София, ритащ на Армията.

„Никакво напрежение, никакви скандали не е имало (б.а. – визира мача с Лудогорец). На онова нежно момче Моци сигурно му е излязла цицина от допира с Каранга. Да не говорим, че същото това нежно момче владее техники от карате. А пък положението за дузпата на Меркадо изобщо не е дузпа. Защото на Лудогорец вече е разрешено да ползват похвати от самбото. Поради всички тези причини, смятам че съдията е чист като сълза“, заяви иронично Димитров.

„Нека феновете на ЦСКА и Авиатор се съберат на „Армията“, много добро разбирателство ще се получи. Ще е като във филма „Преброяване на дивите зайци“. Те какво общо имат с ЦСКА?! Събрали се 5 продажници, повлекли с тях още 45 човека и създали клубче на една година“, добави още общественикът.