Джошуа прегаря преди битката: Нямам търпение за 28 октомври

снимка: twitter.com/Anthony Joshua

Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа се надъха преди предстоящия сблъсък с българина Кубрат Пулев за пояса на Международната боксова федерация. Британецът, който има 19 победи с нокаут и нито една загуба, ще мери сили с Кобрата (25 победи, 1 загуба) на 28 октомври на "Принсипалити" в Кардиф. Ей Джей пусна специално видео обръщение към своите фенове, в което споделя, че няма търпение да се качи на ринга срещу българина.

"Нямам търпение да дойде 28 октомври. Очаквам с нетърпение да се завърна на ринга след “Уембли” и вече всичко е потвърдено и готово", заяви Джошуа. 

"В следващите 8 седмици се концентрирам върху моя мач №20. Вълнувам се да усетя атмосферата на разпродадения "Принсипалити Стейдиъм" и искам да дам впечатляваща вечер на феновете", сподели 27-годишният британец.

"Знаете, нямам търпение да се завърна на ринга и го правя именно за вас. Благодаря ви", обърна се той към многобройната си фенска маса.

Джошуа спечели невероятната битка с Владимир Кличко през април, с която сложи край на кариерата на украинеца. Сега Ей Джей се надява да запази титлата на IBF срещу единствения претендент за нея, а именно Кобрата. Българинът обаче не е на същото мнение - според него Джошуа няма никакъв шанс на ринга в Кардиф и ще претърпи поражение.