Джошуа: Конър няма шанс, искам и аз да смажа ММА боец

Антъни Джошуа призна, че в бъдеще би се боксирал с ММА боец или дори би влязъл в клетката, за да покаже бойните си похвати. Британският боксьор подпали мегасблъсъка между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър на 26 август в Лас Вегас. Той сподели, че любимецът му Флойд е абсолютният фаворит, а ирландецът няма никакъв шанс. Ей Джей обаче няма да присъства на шоуто, тъй като започва подготовка за следващия си мач - с българина Кубрат Пулев.

"В бъдеще ще опитам да се бия. Ако участвам в ММА сблъсък, сигурно ще загубя. Там има ритници, лакти, захапване. Не мога да спечеля в такъв двубой. Отнема много време да научиш техниките, а аз го нямам. Но ако стане дума за чиста агресия, то тогава малко хора ще ме спрат", закани се Джошуа на въображаемия си бъдещ съперник в смесените бойни изкуства.

"Конър няма никакъв шанс срещу Флойд", категорично отсече британецът. "Вижте какви боксьори победи Мейуедър и ги накара да изглеждат като слабаци. Може би дори някой от тях ще победи Макгрегър. Той напуска комфортната си зона и пристига в царството на Флойд. Дори да е страхотен ММА боец, той не е никакъв боксьор", заяви световният шампион в тежка категория във версиите IBF и WBA.