Джеки и Кучето искат задължителна победа от ЦСКА

Легендите на ЦСКА Георги Димитров-Джеки и Георги Денев-Кучето не виждат друг изход от съботното Вечно дерби, освен победа за любимия "армейски" тим. Двубоят от 13-ия кръг на Първа лига е от 16:00 часа на националния стадион "Васил Левски", а "червените" водят с 3 точки кръвния си враг.

"В момента ЦСКА е далеч пред Левски. Би трябвало с лекота да победи на терена. От два месеца слушам как Делио Роси научил Левски да играе дефанзивно. Левски е колос, а не училище. Загубата ще е най-тежкото, което може да се случи на падналия отбор", сподели Джеки пред "Меридиан Мач", цитиран от offnews.

Кучето също е мотивиран за успех над "сините". Той изтъкна важността на триумфа, който няма да позволи на ЦСКА да изостане от лидера Лудогорец. 

"Победата е задължителна за ЦСКА с оглед класирането. Ако не спечели, то изоставането от Лудогорец ще стане голямо. През този сезон ЦСКА бележи възход спрямо миналия шампионат.

Дано Каранга "захапе" от началото на мача. Дори и ЦСКА да понася удари под кръста, ако си спечели двубоите, всичко ще е наред.

Прави ми впечатление, че ЦСКА си спечели мачовете, в които отборът беше ощетяван, а не успя в тези, в които нямаше от какво да се оплаква. Важно е играчите да спокойни и да не се поддават на провокации", заяви Денев пред "Тема Спорт".