Дуо от Локо бушува в чалготеки до ранни зори

галерия:

снимка: lokomotivpd.com

Футболистите на Локомотив (Пловдив) явно нямат задръжки и не им пука особено за слабите резултати, които постигат. Това доказва постъпката на "смърфовете" Дани Кики и Димо Бакалов, които купонясвали в различни чалготеки под тепетата до ранни зори днес. В 16:00 часа "черно-белите" имат тренировка на "Лаута", но това явно не е проблем за тях, информира tribunaplovdiv.bg.

Кики отдавна е основният проблем в Локомотив, що се отнася до късни забавления по заведенията. Точно неговото поведение е било обсъждано между феновете на тима и собственика Христо Крушарски на среща преди няколко седмици. Тогава привържениците споделиха, че повече няма да толерират подобни прояви на футболистите. Дани Кики пък бе изваден от отбора в продължение на две седмици, тъй като заяви, че повече не иска да носи екипа на "смърфовете".

Кризата в Локо се задълбочава все повече, тъй като отборът има цели 5 загуби от началото на сезона и показва ужасяваща игра. Най-тежките загуби на "черно-белите" бяха от Пирин с 0:5 и от кръвния враг Ботев (Пловдив) с 0:3. Явно обаче не подобряването на играта, а купоните са по-важни в лагера на Локомотив.