Държавна помощ за частно дружество! Областният на Разград сложи билборди с Лудогорец

С два големи билборда с текст „Приятни мигове с Лудогорец и Лига Европа“ областна администрация-Разград посреща турнира Лига Европа. Те са поставени по инициатива на областния управител Гюнай Хюсмен на два от подходите към областния център на главния път Русе – Варна, съобщиха от областната администрация. Едното съоръжение е на шосето от Шумен между разклона за село Пороище и Разград, а другото – между село Осенец и разклона за село Езерче. Рекламната площ е предоставена безвъзмездно от собственика на билбордите –„Моушън Артс“ООД(Метрореклама), за което областният управител изказва своята благодарност. Разход за Областна администрация-Разград е само отпечатването на винилите и техния монтаж.

Билбордите са поставени в неделя, дни преди първия домакински мач на „Лудогорец“ от груповата фаза на турнира Лига Европа. Срещата с германския „Хофенхайм“ е в четвъртък в 22,05 ч. и е първото домакинство на български отбор от подобен етап на евротурнир на стадион извън столицата.

Областна администрация-Разград желае успех на „Лудогорец“ и в този и в следващите мачове от престижния турнир. „Поставянето на Лудогорието на картата на втория по сила футболен турнир в Европа е важно събитие за региона и допринася за позитивния имидж на област Разград. Убеден съм, че това ще се отрази положително и на развитието на Разград във всички сфери на живота“, коментира областният управител.