Домусчиев: Симпатизирам на ЦСКА 1948, но не стоя зад тях

галерия:

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отрече тезите, че стои зад ЦСКА 1948, като ги подпомага финансово. Бизнесменът заяви, че няма никаква връзка с третодивизионния тим, а е просто "червен" привърженик, който не приема елитния ЦСКА-София за наследник на ЦСКА.

"Симпатизирам на този отбор. Това са хора като мен, които са цесекари и не могат да приемат измамата, която се направи с Литекс, Етрополе и т.н., а нямат пари да си платят даже марката, която ужким спечелиха на търг", заяви Домусчиев пред колегите от "Спортал".

"Харесвам тези ентусиасти, които с момчета като Вальо Илиев, който е израснал на "Армията", тръгнаха по законовия път нагоре. Стъпка по стъпка си вървят към елита", допълни още собственикът на Лудогорец.

"Ако аз подкрепям ЦСКА 1948 финансово, това веднага ще се усети - и от бюджета, с който разполагат, и от спонсорите, с които работят. Във футбола ни има много интриги и е нормално, когато не приемам ЦСКА-София за наследник на ЦСКА, да се споменава моето име", каза босът на "орлите".