Домусчиев: Няма да ме изнудват и да ми се качват на главата!

снимка: lap.bg

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде ексклузивно интервю пред колегите от "Диема Спорт", в което сподели очакванията си за предстоящия сблъсък с Милан от 1/16-финалите на Лига Европа. Босът на родния шампион заяви още, че взима твърди мерки и няма да допусне "да му се качват на главата", визирайки Александър Василев. 

Домусчиев похвали за пореден път старши треньора Димитър Димитров. Според него Херо е правилният човек за Лудогорец и го доказва всеки ден с уменията си да ръководи тима.

"Милан влизат в добра форма, това е нормално, те купиха доста играчи през лятото. Сега влизат в оптимална форма. Надявам се да покажем докъде сме стигнали, надявам се мачовете с Милан да се превърнат в празник за футбола в България. Неприятното за нас е, че ние идваме от подготовка, докато Милан е в игрови ритъм. Ние търсим себе си", сподели Домусчиев.

"Няма да допуснем да бъдем изнудвани от даден играч (б.а. - Александър Василев), който не се е доказал и не е заслужил титулярното си място. Казал съм, че ще бъдем безкомпромисни, защото много хора започнаха да ни се качват на главата и е нормално да вземем малко по-твърда позиция. Ние се радваме когато имаме конкуренция - ЦСКА създадоха силен отбор, надявам се, че и Левски ще е по-силен. Дано и отборите, които попаднат в първата шестица са още по-силни.

Виждам, че настроението в отбора е приповдигнато, умората е голяма, тренировките са доста тежки, но играчите имат голямо желание и надежда за нови трофеи. Димитър Димитров - Херо е работохолик, който вкара нови неща, трябва и футболистите да свикнат с изискванията му. На тренировки доста се набляга на тактически упражнения, което ми прави добро впечатление. Смятам, че с този треньор и с тези играчи имаме добър потенциал", заяви босът на "орлите".