Добра реколта! Бултрасите се похвалиха с десетки пленени артикули на левскари (ФОТОФАКТ)

галерия:

Ботев удари болезнено Левски с 2:1 в Пловдив в неделя и прекъсна серията на столичани, откакто треньорският мостик бе поет от Делио Роси. Освен на терена обаче се оказа, че "сините" са яли пердах и извън него. Фенове на Ботев от фракция "Youth Group" се похвалиха във Фейсбук с десетки "наказани" шалчета и фланелки, които са смъкнали насилствено от левскари. Полицията бе превърнала Коматево в строго охранявана зона преди, по време и след дербито, но това не е спасило някои от ултрасите на "сините". 

Още по време на двубоя на оградата пред Южната трибуна на базата бяха окачени доста пленени артикули. Сега се появи и фотофакт с тях накуп. Снимката предизвика фурор в социалните мрежи и е харесвана и споделяна наред от привърженици на Ботев. От своя страна фенове на Левски се канят да отвърнат реципрочно, когато дойде време "жълто-черната" им вражеска агитка да гостува на "Герена". 

Дотогава обаче има доста време, а към момента везните клонят към бултрасите по всички параграфи. Ръкавицата отдавна е хвърлена. Вижте какъв фотос се появи във Фейсбук страницата на "Youth Group":

21731337_1388756811221936_9126840525286097393_n.jpg