Делио Роси излезе ухилен до ушите след соарето със Спас Русев и направи потресаващо признание

Триумфиралият с титлата в Италия начело на Лацио треньор Делио Роси цъфна ухилен след срещата си със собственика на Левски - Спас Русев.

Вечерното соаре се състоя в столичен хотел, пред който се бяха събрали медии с желание да разберат какво са си говорили двамата. Делио Роси се оказа разговорлив.

57-годишният специалист призна, че е радостен от проявения към него интерес, но все още няма яснота дали ще бъде назначен за треньор на "сините".

„Не мога да кажа нищо конкретно за момента. Мога само да споделя, че съм много щастлив, че съм в България и че мога да говоря и да се срещна с хора, които ми предлагат работа извън Италия. Решението е двустранен процес" каза Роси.

Специалистът общо-взето си призна, че досега не е чувал почти нищо за клуба от Герена. Той с еизпусна, че се е информирал от нета за "сините".

"Прочетох за историята на Левски в интернет. Знам, че Левски е един от най-титулуваните отбори в България, спечелил е 26 титли. Знам, че официалният екип на тима е син и че клубът има някакви проблеми през последните години. Знам също, че Левски иска отново да бъде велик отбор“, обясни още апенинецът пред Нова телевизия.