ЦСКА тренира здраво за мача със Славия

галерия:

ЦСКА започна подготовка за първия мач от новия сезон в Първа професионална лига срещу Славия. Армейците гостуват на белите на Националния стадион "Васил Левски" в събота (15 юли) от 21:00 часа. На базата на ЦСКА на Панчарево тренира група от 26 футболисти.

4167144

Към тима се присъединиха и националите до 19 години Ангел Лясков и Тонислав Йорданов, които бяха част от състава на "лъвчетата" на Европейското първенство в Грузия. Те проведоха възстановително занимание, а от утре ще тренират наравно с основната група. Защитникът Пламен Гълъбов се подготвя индивидуално, след като се завърна от германския град Щутгарт, където в продължение на 15 дни се лекуваше след претърпяната операция на коляното.

На Панчарево не беше единствено Станислав Манолев, който днес стана баща на момиче и получи почивка от старши треньора Стамен Белчев. В отбора се наблюдава отлично настроение. Новите попълнения Витаутас Черниаускас, Енрике Рафаел и Тиаго Родригес вече се адаптират към обстановката и се включват пълноценно в тренировъчния процес.