ЦСКА с престижни мачове в Испания, среща Капело и Динамо К

ЦСКА ще изиграе четири приятелски срещи по време на втория подготвителен лагер в Испания, който започва от утре (23 януари). Футболистите на Стамен Белчев ще премерят сили с много сериозни съперници.

Първата контрола е на 24 януари (сряда) от 17:00 часа българско време срещу водения от Фабио Капело китайски тим Дзянсу Сунин. На 27 януари (събота) ЦСКА ще срещне украинския гранд Динамо Киев, като двубоят ще започне в 13:00 часабългарско време.

Третия мач на червените е на 31 януари (сряда) срещу шампиона на Русия Спартак Москва, в който играе футболист №1 на България Ивелин Попов. Двубоят е насрочен за 18:30 часа българско време. Последната проверка на ЦСКА в Испания е с друг китайски отбор - Тянжин Теда. Мачът е на 2 февруари (петък), като часът ще бъде уточнен в следващите дни.

Стадионите, на които ще се играят двубоите, ще бъдат уточнени допълнително. За всички фенове, които ще посетят мачовете на ЦСКА на Иберийския полуостров е важно да знаят, че срещите ще се играят с час по-рано спрямо България.