CR7 ще става боксьор като Фърдинанд

снимка: twitter.com

Суперзвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо обяви пред своя добър приятел Рио Фърдинанд, че някога ще стане боксьор като него. Бившият защитник на Манчестър Юнайтед реши да започне кариера в бокса, за да излезе от емоционалната дупка, в която се намира след смъртта на съпругата му и на майка му. Рио вече обяви, че смята да изиграе само един мач на професионалния ринг, за да разбере дали чисто състезателната страна на спорта му доставя удоволствие.

"Къде искам да се видя след 10 години? Това е доста време... Ще стана боксьор като теб, Рио", обяви Роналдо, цитиран от английското издание "Сън".

Запитан от Фърдинанд дали ще се бие в средна категория, португалецът бе категоричен: "Да, със сигурност!".

Рио гостува в имението на бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед и му взе обширно интервю, в което звездата на Реал (Мадрид) разказа за страхотните моменти с фланелката на "червените дяволи" и сподели, че никога няма да ги забрави. Той сподели за фантастичните си сезони в Мадрид и любовта на феновете на "Кралския клуб". После пък Рио и детето на Роналдо - Кристиано-младши, поиграха футбол. Бившият бранител застана на врата, докато младежът демонстрира уменията си от бялата точка.