Бурса умува между Мисиджан и звезда на Мъри

снимка: ludogorets.com

Турският Бурсаспор следи изявите на футболиста на Лудогорец Върджил Мисиджан, съобщава bursaspordabugun.com. Холандското крило за момента е резервен вариант за "зелените крокодили", които искат да си осигурят услугите на Патрик Твумаси от Астана. Чак ако не успеят да привлекат футболиста на Станимир Стоилов, от Бурса ще се впуснат в атака за една от звездите на българския шампион.

Мъри до момента не дава зелена светлина на турците за своя възпитаник Твумаси. Бурсаспор е предложил 1,2 милиона евро за ганаеца, но от Астана не са склонни да продават за сума, по-ниска от милион и половина. 23-годишният нападател е един от основните стълбове на казахстанския шампион и ще е много трудно той да заиграе в Турция. 

Затова Бурса има едно наум за Мисиджан, чийто договор с Лудогорец изтича следващото лято. 24-годишният футболист играе в Разград от 2013 година и направи голям фурор в Лига Европа в началото на кариерата си при "орлите". Той постепенно се превърна в основен футболист в състава на Георги Дерменджиев, но сега той хвърли оставка и не е ясно какво ще е бъдещето на холандеца при новия наставник Димитър Димитров-Херо.