Броиш 1500 паунда и гледаш от метри боя Джошуа-Пулев

Сериозната сума от 1500 паунда струва най-пропуск за боя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който е следващото голямо събитие в тежка категория на бокса. С толкова ще се бъркат желаещите да гледат зрелището от ВИП маси, току до ринга, на стадиона в Кардиф.  От идния понеделник ценните хартийки, ще бъдат пуснати в продажба и мераклиите да гледат мача на живо ще могат да се сдобият с тях. 

Най-евтините места ще са по 40 паунда, но оттам изгледът към ринга няма да е особено качествен. Останалите цени на билетите са 80, 100, 200 и 500 лири. Джошуа и Кобрата ще се бият на 28 октомври. Британецът ще защитава световните си титли на IBF, WBA и IBO в тежка категория срещу задължителния претендент на IBF Пулев.

Букмейкърите определят българина за тотален аутсайдер, а и самият Пулев обяви, че времето за подготовка е малко. Въпреки това софианецът се закани да победи и допълни, че опонентът му няма никакъв шанс.

Дано, ще бъде страхотно Кардиф да притихне и да се чуват само скандиранията на родните фенове на бокса и Кубрат, които със сигурност няма да са малко в столицата на Уелс.