Брансън изчетка Гришо: Невероятен е!

галерия:

Григор Димитров за поредна година се включи в Manuka Honey Necker Cup, а домакинът Ричард Брансън не скри възхищението си от таланта и качествения тенис на българина. Милиардерът използва личния си блог, за да върне лентата назад още веднъж и да разкаже за благотворителния турнир.

„Завърши още една запомняща се поредица от турнири, като заедно се събраха невероятни професионални тенисисти, голфъри и страхотни аматьори, за да се насладят на чиста проба състезание и да съберат пари за добра кауза“, писа Брансън.

Събраните пари от тазгодишното издание на турнира отиват за възстановяването на Британските Вирджински острови след щетите от урагана.

„Насладих се на партньорството си фантастичните Янко Типсаревич и Роберто Баутиста Агут, както и с легендите Жустин Енен, Томи Хаас, Давид Налбандян, Мартина Навратилова и Брад Гилбърт. Беше невероятно да играя срещу настоящия №3 Григор Димитров, който тъкмо бе спечелил финалите в Лондон.“

„Имаше и време Григор и Томи да изиграят демонстративен мач. След 5 години си мислех, че през 2017-а най-накрая ще взема трофея“, сподели още домакинът, който загуби на финала.