Бойко Борисов: Базата на ЦСКА си е на ЦСКА

снимка: mpes.government.bg

Министър-председателят на България Бойко Борисов разкри мнението си за казуса със стадион "Българска армия" и базата в Панчарево. Те са обект на война между ЦСКА-София, който плаща наем за тези бази, и ЦСКА 1948, който иска да докаже, че "Армията" и Панчарево му се полагат. Борисов обаче е категоричен, че базите на ЦСКА са на ЦСКА-София. Това се случи при откриването на реконструираната зала "Асикс Арена".

"В отношенията между феновете не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА и за нищо друго не може да се използва. Това, което ние трябваше да осигурим - спокойствие и възможности да се развива клубът, ние сме го направили. Оттам нататък си има граждански организации на самите фенклубове, да седнат и да се разберат. Отборът им върви повече от добре", заяви министър-председателят на Република България.

"ЦСКА е клуб, който може и три, и четири клуба да поддържа винаги. ЦСКА имаше отбори навремето, в които всички бяха национали и резерви им стояха национали, толкова състезатели са имали.

Да пожелаем успех на всички отбори, особено в челната тройка е много интересно, лека полека ще се развие първенството", сподели Бойко Борисов.