Боримиров тачи работата на Роси, двамата ще решават за нови играчи

снимка: levski.bg

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров сподели, че вече вижда положителната промяна в клуба след назначението на Делио Роси за старши треньор на "Герена". Той призна, че двамата с италианеца обсъждат кои нови футболисти да докарат при "сините" до края на месеца.

"Обсъждаме с треньора няколко футболисти, които искаме да привлечем. Ще се стремим до края на месеца, когато затваря трансферният прозорец, това нещо да го осъществим", заяви бившият футболист на "сините".

"Има наченки на промяна в Левски, но знаете, че не става за 5 дни. Делио Роси е от една седмица в нашия клуб, така че всичко върви по план и се надявам така да продължи за в бъдеще."

"Мисля, че в ефир не е редно да коментираме определени играчи, тъй като те все още имат договори с Левски. В момента са при нас, така че, ако има някаква оферта към тях, можем да я разгледаме и да вземем някакво решение".

"В медийното пространство витаят баснословни суми за заплатите на новите при нас, което не отговаря на истината. Все пак ние имаме бюджет и се вместваме в него", категоричен бе Боримиров пред БНТ.