Боримиров: Няма какво да чакаме Хайдук, ще им го върнем тъпкано

снимка: Булфото

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров смята, че "сините" имат всички шансове да отстранят Хайдук (Сплит) след загубата с 0:1 в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Шефът обаче никак не е доволен от отношението на хърватите, както на терена, така и извън него. Боримиров се закани мощно - "на реванша ще им го върнем тъпкано".

"Смятам, че имаме добре шансове преди реванша. Не искам да прозвучи като оправдание, но за мен съдията не отсъждаше реално това, което се случва на терена. Критерият му не бе еднакъв в двете посоки", анализира Боримиров.

"Нашият отбор е млад, необигран и все още има много неща да изчиства. Видяхте, че в края на мача ние бяхме тимът, който се опитваше да намери пролука в противниковата защита. За съжаление, не успяхме. Да се надяваме, че това все пак ще се случи следващата седмица", каза още той. 

"Разбира се, че ще ни липсват нашите фенове. Отчасти знам какво се е случило с тях. За мен те умишлено бяха задържани. На реванша ще им го върнем тъпкано", закани се Боримиров. 

"Няма какво да чакаме Хайдук. Ще го подложим на сериозен натиск от самото начало. На съперника му предстои мач от шампионата уикенда, а пък ние отложихме нашия двубой с Лудогорец. Да се надяваме, че този наш ход в крайна сметка ще даде ползотворен резултат", надява се шефът.