Бодуров: Не сме мишоци като другите, играем само за победа

Капитанът на ЦСКА-София в мача срещу Лудогорец - Николай Бодуров, заяви, че "армейците" се различават от всички други отбори в елита, които отиват в Разград с мисъл да се защитават и да не получат попадение. "Червените" шокираха родния шампион насред Делиормана след пълен обрат и успех с 2:1. Победата е още по-впечатляваща заради факта, че ЦСКА-София игра с 10 човека на терена след червения картон на Фернандо Каранга в 67-ата минута при резултат 1:1.

"Тази победа е за всички фенове. Доста изстрадахме, за да постигнем този успех. Показахме голям характер и себераздаване. Показахме, че сме едно цяло и ЦСКА е над всичко. Още при 1:0 за тях, ние си вярвахме до последно, че ще вкараме поне един гол. 

Видяхте, че към края показахме характер, но късметът е със силните. Като останахме с човек по-малко се мотивирахме тройно повече. Имахме повече ситуации отколкото 11 на 11. Бяхме колебливи с оглед на резултатите. 

Имахме малшанс срещу Етър, Пирин и Левски. Излязохме тук да се надиграваме и да победим. Ние не сме някакви мишоци, като другите - да дойдем тук, за да паднем с по-малко. Крачка по крачка трябва да си гоним целите. Те ще губят точки и ние ще губим точки, но накрая искам ние да сме победители", заяви Бодуров пред клубната телевизия.