Бодуров: Каранга ще го изкъртят в Англия, готвим се за Ирак!

снимка: cska TV

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров даде любопитно интервю, в което разкри подробности от лагера на "червените" в Сандански. Защитникът сподели, че старши треньорът Стамен Белчев ги тренира като войници и дисциплината е много стриктна. Той заплаши своя съотборник Фернандо Каранга, че ако отиде да играе в Англия, местните бранители ще го изпочупят.

"Лагерът в Сандански е доста тежък, но това е за наше добро, за да ни е по-леко в първенството. Направо се готвим за Ирак, за войници... По принцип с топка е по-добре, по-тежки от психическа гледна са упражненията без топка, но треньорите се опитват да ни разнообразяват", заяви Бодуров пред колегите от "Livesport". 

"Когато отидох в Чемпиъншип, се чудех как е възможно крило, което тежи 90 килограма, да тича толкова бързо. Примерно Каранга, ако играе там, направо ще го изкъртят. Там се играе силов, директен футбол", заяви Бодуров, който игра за Фулъм от 2014 до 2016 г.

Капитанът на "червените" сподели още, че отборът е загубил най-добрия си футболист в лицето на Антон Недялков. Както знаете, левият бек премина в американския Далас. "За мен Антон Недялков беше най-добрият футболист в ЦСКА, дано не се усети липсата му", призна Николай Бодуров.