Боби Михайлов се намеси в бруталния сексскандал на годината

снимка: фейсбук

Областният председател на Българския футболен съюз в Монтана Ангел Стоянов е временно отстранен от длъжност с решение на президента Борислав Михайлов. Това съобщиха от БФС. 

"След приключване на проверката, извършена от Зоналния съвет във Велико Търново и докладна записка от зоналния председател Бончо Генчев, Борислав Михайлов се разпореди шефът на областния съвет Ангел Стоянов да бъде временно отстранен от поста, докато се изяснят обстоятелствата по избухналия скандал с женския футболен клуб Атлетико (Лом)", добавиха от футболната централа.

Припомняме, че красивата съдийка Теди Тодорова от Лом с еоплака, че Ангел Стоянов е искал груби ласки с нея. Той ежедневно й пращал провокативни съобщения и й звънял с покана за секс. Палавият чичка тормозел младата дама от месеци, а след като не стигал до сношение с нея, той я спрял за кариера в реферството.

Пръв скандалът раздуха мъжът на Тодорова, който е треньор на женски отбор от Лом. Той публикува пиперливи чатове между супругата му и Ангел Стоянов. Впоследствие тя се появи пред телевизии и разкри, че има още много запазени чатове и телефонни разговори, които уличават Стоянов.

От своя страна набеденият за секс тормоз мъж обясни, че всичко е огромна манипулация и ще го докаже в съда. Той си позволи да оригиналничи и каза: Всички жени са хубави, важното е да не си падаш по мъже".