Боби Михайлов избухна: ЦСКА трябва да ми издигне кандидатурата

галерия:

Президентът на БФС Борислав Михайлов даде пресконференция, на която бе обявена датата за конгреса догодина. Изборите за президент на футболната ни централа ще се проведат на 16 февруари 2018 година.

„ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата. За всички неща, които съм правил за тях. Така че такива анонимници като Милко и Морко, които дори не са на длъжност там, не може да ме коментират“, каза Борислав Михайлов.

И допълни по повод промените, които БФС е направил в последните години: „Всичко ми изглежда, че върви добре, на моменти дори много добре. Ето, в съдийството влагаме много усилия, имаме и консултант от чужбина, който е в Топ 3 от бившите съдии в Европа. Всичко изглежда добре, а изведнъж нещо започва да куца. Всеки говори за съдийството. Мен ме дразни и съответно хората, защото аз нямам нищо общо със съдийството, а само помагам за развитието му. А и журналистите, които коментират мачовете - те не говорят за тактика, за играчи и треньори, а от първата минута започват да говорят дали тъчът е грешен или не е. За футбол не се говори.

Така че може би, бяхме достатъчно корави, особено аз. Имаше доста проблеми - нарушаване на правилата на футболния съюз по устав и наредби. Вадихме отбори, сменихме формата на първенството - буквално рестарт, за да може дадени отбори да играят в Първа лига.“