Боби Михайлов готви тлъсти премии за победа над Франция

снимка: SPORTA.BG

Президентът на БФС Борислав Михайлов определи целта пред българския национален отбор преди световната квалификация с Франция. Двубоят е утре (7 октомври) от 21:45 часа на националния стадион "Васил Левски". Бившият страж на "лъвовете" поиска победа над европейския вицешампион и удължаване на серията от триумфи на родна земя. Боби на два пъти е побеждавал "петлите" на "Васил Левски" - през 1985 и през 1993 година.

"В тази квалификационна кампания отборът ни е с пълна успеваемост в домакинските мачове, а сега целта е нова победа, този път срещу един от най-добрите отбори в света - Франция. Гостуващият отбор е пълен с класа и индивидуалности, които могат да радват феновете със своите атрактивни изпълнения. Да бъдем съперник на отбора на Франция е голямо предизвикателство за нас, но и голяма чест", споделя Михайлов в официалната програма на срещата, изготвена от БФС.


"Нямам съмнение, че публиката ще аплодира изпълненията и на двата отбора по достойнство, а футболистите на терена ще им отвърнат с интересна и сърцата игра в духа на феърплея. Пожелавам на българските фенове и тези на гостуващия отбор да се насладят на незабравими 90 минути, изпълнени с положителни емоции. Нека не забравяме, че на стадиона няма място за расизъм и ксенофобия", сподели босът, цитиран от "Тема спорт". 

Шефът на родния футбол е приготвил завишени премии за футболистите и треньорския щаб при победа срещу "петлите" утре.