Бившата на Флойд изригна: Двубоят беше нагласен!

снимка: twitter.com

Боксовият мегасблъсък на века между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър, завършил с победа на американеца, взриви целия свят. Гладиаторската битка предложи много емоции, скандали и залози за милиони, а зрелището на ринга бе неописуемо. След като Флойд завоюва победата с технически нокаут в 11-ия рунд, никой не се е съмнявал в честността на битката.

Никой, освен бившата приятелка на Флойд - Шантел Джаксън. Красавицата избухна в социалните мрежи, като заяви, че мачът е бил уговорен. Тя нападна главно Конър Макгрегър, обявявайки, че той се е оставил да го нашамарят накрая на двубоя. "Виждам, че някой обича да се оставя да го бият", написа побеснялата Джаксън. Със сигурност ядът й от раздялата с Флойд я е довел до този коментар. Красавицата нападна и двамата бойци и каза, че са създали излишно напрежение около целия сблъсък, а накрая той е бил нагласен.

Флойд Мейуедър записа уникално постижение след победата над ирландския ММА боец. Американецът има 50 победи от 50 мача в своята професионална кариера.