Билетите за Сутиеска - Левски пристигнаха в София

снимка: БГНЕС

Феновете на Левски ще могат да си вземат вече билетите за мача-реванш със Сутиеска. Привържениците закупиха пропуските си, но само с квитанция, тъй като билетите пристигнаха едва днес в София. От сайта на клуба съобщиха, че феновете вече могат да си вземат пропуските за двубоя в Черна гора.

Ето какво написаха от Левски:

Уважаеми привърженици, 

потвърдените 250 билета за мача-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Черна гора между ФК Сутиеска и ПФК Левски вече са в София. Още веднъж искаме да потвърдим, че всички, които са закупили от тях и имат съответната квитанция, ще могат да вземат своя билет и да наблюдават срещата в град Никшич. 

Раздаването на билетите ще стане както бе обяснено на официалната ни страница във вчерашния ден. Очакваме единствено потвърждение от местните власти в Черна гора относно сборния пункт за привържениците на Левски в деня на мача, 06.07.2017 г. В момента, в който имаме нужната информация, тя веднага ще бъде публикувана на уеб сайта levski.bg, както и на официалната ни фейсбук страница @levskiofficial. След 18:00 часа (централно европейско време) днес за допълнителна информация ще можете да се обръщате и на телефон: +359 888 914 071.