Билетите за България - Сърбия вече са в продажба

снимка: Пресслужба БФ Волейбол

Волейболната битка България – Сърбия бе мачът, с който се откри официално „Арена Армеец” през 2011 г. „Лъвовете” спечелиха с 3:1.

Сблъсъкът между националните отбори за мъже на България и Сърбия на 3 октомври 2015 г. (събота) в „Арена Армеец” ще бъде и последната официална контрола за двата тима преди Европейското първенство по волейбол.

В мрежата на ticketportal.bg вече са в продажба билетите за двубоя между отбора на Пламен Константинов и селекцията на Никола Гърбич и Камило Плачи. Срещата в събота е с начало 20,30 часа.

Феновете ще имат шанс да влизат в залата срещу изключително примамливи цени на билетите за мача между любимците си от България и вицешампиона от Световната лига и претендент за титлата от Евроволей 2015 Сърбия.

Единичните пропуски за различните нива в „Арена Армеец” струват 2, 3 и 5 лева. Специално за двубоя на 3 октомври обаче се предлагат и семейни пакети от по 4 билета, които са още по изгодни - съответно на цени от 6, 10 и 12 лева.

Припомняме ви, че от зрителите на България – Сърбия ще бъдат изтеглени щастливи деца, които да получат най-голямата награда от Българската федерация по волейбол за Европейското първенство за мъже. Всички фенове между 10 и 15 години ще участват в томбола за уникалния шанс да седнат на стола на Пламен Константинов по време на загрявката на българските национали преди мачовете ни от Евроволей 2015. Български деца ще имат шанса за волейболно изживяване за цял живот, като са край самото игрище преди важните мачове на „лъвовете” пред пълните трибуни на „Арена Армеец”.

В продажба на ticketportal.bg са и билетите за двубоите в София от Европейското първенство по волейбол за мъже от 9 до 18 октомври. В столицата ще бъдат и най-важните мачове от финалната фаза, включително и спора за шампионската титла. В мачовете от груповата фаза България среща Германия (9 октомври), Чехия (10 октомври) и Холандия (11 октомври) в „Арена Армеец”.

В Двореца на културата и спорта във Варна са мачовете от група С, къзето е световният шампион Полша, Белгия, Беларус и Словения. Билети за двубоите от Евроволей 2015 в морската ни столица може да намерите на eventim.bg.

Да покажем на най-силните отбори, че сме най-добрата публика!

Източник: Сайт на Българската федерация по волейбол