Бесният Моци за фена: Псуваше семейството ми, няма да се извиня

галерия:

снимка: twitter.com

Защитникът на Лудогорец и национал на Румъния Козмин Моци се разкая за бурната си реакция в световната квалификация с Армения, спечелена от северните ни съседи с 1:0. Бранителят бе подложен на постоянни обиди от фен от трибуните и след края на мача се нахвърли върху него. Той обаче призна, че запалянкото е предизвикал гнева му заради псувни към семейството. Румънецът твърдо отказа да се извини на привърженика.

"Съжалявам за реакцията си. Напрежението от мача беше много голямо и бях изнервен. Не мога обаче да остана безучастен, когато някой проклина мен и семейството ми. И то, защото съм играл в Динамо (Букурещ). Недопустимо е да се случват такива неща на мачове на националния отбор на Румъния. Същият този, който не спря да ме псува, заплаши мой съотборник. Този човек имаше проблем с всички от Динамо", разкри Моци.

"Извинявам се на всички фенове, съотборници и ръководители. Не мога обаче да се извиня на този, който ни ругаеше. Заради него и още 10-15 човека се стигна до тази неприятна ситуация", добави защитникът на Румъния.

"Ще разбера, ако от федерацията ме глобят. Грешка беше, че отговорих на провокацията. Пак казвам обаче - няма да се извиня на виновника за всичко това", каза Моци.