Бербо проспал успеха на ЦСКА-София, Камата ги поздравил от Щатите

снимка: Facebook Димитър Бербатов

Живата легенда на ЦСКА Христо Стоичков полудял след победата на ЦСКА-София над Лудогорец с 2:1 за Купата на България. Камата побързал веднага след срещата да се обади от САЩ на шефовете на "армейците" и да ги поздрави за успеха, съобщиха източници на колегите от "Блиц". Стоичков споделил взаимната радост с ръководството, а се очаква днес той да поздрави официално шефовете и футболистите.

"Още преди мача Ицо ни каза, че е уверен в победата. Той беше на седмото небе. Зарадва го много и това, че имаше много публика и феновете горещо подкрепяха тима от началото до края”, коментираха от "Армията".

Димитър Бербатов пък легнал да спи и пропуснал двубоя на "Българска армия". Нападателят на Керала Бластърс има проблеми, след като се контузи тежко в мача срещу ФК Гоа и се е насладил на съня преди поредните процедури. Днес той ще пропусне и мача на Керала срещу Нордийст Юнайтед от 5-ия кръг на индийския шампионат.

"Митко е разбрал от свои приятели, че предстои мач между ЦСКА и Лудогорец, но е казал, че ще си легне да спи, тъй като на другата сутрин (т.е. – днес) трябвало да ходи рано на процедури. Когато двубоят на "Армията" започна (17:30 часа), в Индия по същото време часът е бил 21, тъй като разликата е три часа и половина”, уточниха информатори на "Блиц".