Белчев обясни отсъствието на Каранга и отрече за изходящи трансфери

снимка: lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори пред медиите на първата тренировка на "червените", която бе открита. Той разкри защо Фернандо Каранга не е в групата за лагера в Сандански, който ще е до 20-и януари.

"Фернандо си е в Бразилия. Освободил съм го поради лични причини. Има някакви имотни неуредици, които трябва да разреши, и когато това стане, веднага ще се прибере. Няма нищо притеснително около него", разкри Белчев.

Днес "червените" тренираха на "Българска армия", а след това с група от 23 футболисти заминаха за южния български град. Те ще тренират там до първата контрола срещу Вихрен. С отбора на лагер ще са трима юноши. Освен централният защитник Валентин Антов (набор 2000) и нападателят Радослав Живков (набор 1999), които от лятото се подготвят с мъжкия тим, към групата се присъедини и офанзивният футболист Божидар Чуканов (набор 2000).

"Футболистите, които вече привлякохме, сме ги следили отдавна. Ако намерим още играчи, за които преценим, че ще ни вършат работа, ще привлечем и тях. Но това няма да е на всяка цена. Аз ще работя с това, което имам, без да се оплаквам. Засега ще запазя в тайна позициите, на които следим играчи. Колкото за изходящи трансфери – аз поне не знам да има такива. Със сигурност има интерес към един наш футболист, но мисля че няма да се случи", добави Белчев.

Най-вероятно той говори за младия нападател Милчо Ангелов, който е обект на интерес от страна на Етър. 

"Всичко зависи от нас самите. Трябва да направим една добра подготовка, да нямаме контузии в тренировъчния процес, за да може всички да са на линия за втората част на сезона. Засега всички футболисти са здрави, дори и тези, които в последните мачове бяха принудително сменени. Сега тренират на 100 %", заяви наставникът на "червените". 

Ето я групата на ЦСКА-София за лагера в Сандански:

Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Жеферсон Телес, Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Густаво Кулма, Жан Карлос Бланко, Раул Лое, Роланд Алберг и Божидар Чуканов.