Белчев изненада: Липсваше завършването, мачът беше труден

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели, че двубоят с Верея е бил труден, въпреки че "армейците" спечелиха убедително с 3:0. Странно или не, наставникът иска още голове от своите футболисти, като заяви, че те не са се справили на нужното ниво в завършващата фаза. 

"Не мисля, че беше лесно срещу Верея. Направихме едно добро първо полувреме, като имаше скорост, липсваше ни по-дългото владеене топката. Липсваше ни малко и завършващата фаза, а също така не играехме достатъчно с фланговите играчи. Най-добрите неща се получиха от фланга, първият гол падна така, вторият също. Очаквахме Верея да насити централната линия. Хората, които играха на фланга, се справиха днес, но има винаги какво да се желае. Добре е, когато вкараш ранен гол. Ние винаги се стараем да го сторим. Понякога се получава, понякога не. Като се случи, играем по-добре", сподели Белчев.

Той отказа да поставя оценки на новите играчи на "червените" и така да увеличи напрежението върху тях.

"Бодуров няма проблем, а просто спазъм. Новите Барт и Раул Лое играха много малко, за да им даваме оценките. Това са класни играчи, които трябва да разгърнат потенциала си в скоро време. Барт по-скоро, тъй като идва от първенство, където се играе, докато Раул ще има нужда от малко повече време, за да влезе във форма", коментира треньорът на "червените".

"Манолев игра много напоследък, затова го оставихме да почива. Все пак игра два мача с националния отбор на България срещу Швеция и Холандия. На моменти съм доволен от Кирил Десподов, но предпочитам да си кажа мнението на него", заяви Стамен Белчев след шестата поредна победа на своя отбор.