Белчев: ЦСКА е дразнител, затова се борят със зъби и нокти срещу нас (ВИДЕО)

галерия:

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че тимът по никакъв начин няма да подцени Витоша (Бистрица), защото "червените" го направиха срещу Септември и едва се измъкнаха с 1:0. Специалистът каза, че трите поредни победи - срещу Ботев, Локомотив (Пловдив) и Септември, са повдигнали духа на отбора и играчите нямат търпение да добавят още един успех в актива си.

"Няма непретенциозни съперници в Първа лига. Всеки, който излиза срещу ЦСКА, дава максимума от себе си. Това е разбираемо, защото ЦСКА е фактор и дразнител. През цялата седмица говорим, че не трябва да има подценяване. Надявам се да сме си извлекли поуките от мача със Септември и сега да бъдем по-убедителни", сподели Белчев пред официалната телевизия на клуба.

"Това, че Витоша има 1 точка, не значи, че трябва да бъдат подценявани. Ние трябва да сме готови още от първата минута, да покажем, че сме по-добрият отбор и да победим с добра игра. Ще има моменти, в които Витоша ще приеме играта в своята половина. Тогава трябва трайно да държим топката, да играем по фланговете, да имаме сигурност в средата на терена. Готови сме и за двата варианта - и да се надиграват, и да се затворят", каза треньорът на ЦСКА.

"Добро отражение дава серията ни от победи. Тренировъчният процес протича с настроение, с желание за четвърта победа, която мисля, че ще постигнем. Има какво да се желае, още страшно много", заяви Стамен Белчев.

Двубоят е в събота от 21 часа на стадион "Българска армия".