Беер Шева гази в Израел преди реванша в Разград

Апоел (Беер Шева) победи с 3:0 гостуващия Апоел (Ашкелон) в среща от първия кръг в група "С" на турнира "Тото Къп" за Kупата на Лигата на Израел по футбол. Tреньорът Бачар Барак беше дал почивка на повечето от титулярите преди реванша от третия квалфикационен кръг на Шампионската лига срещу Лудогорец.

Домакините имаха превъзходство, но откриха резултата едва в 69-ата минута, когато Амир Халайла се разписа след подаване на Орен Битон. Минута по-късно на терена се появи новото попълнение в състава на шампионите Томаш Пекхарт. В дебюта си за клуба чешкият нападател асистира на втория гол на друга резерва Мохамад Гадир в 82-ата минута, а две минути по-късно Гадир оформи класическия успех с глава след центриране на Дан Айнбиндер.

Лудогорец и Апоел се изправят един срещу друг в сряда от 21:30 часа. Израелците ще пристигнат в Разград с аванс от 2:0 от първия мач.

Съставът на Апоел: Давид Гореш, Владимир Браун, Лоай Таха, Михаел Охана (70-Шир Цедек), Дор Ело, Орен Битон, Амир Халайла, Ноам Де'и (62-Мохамад Гадир), Матан Охайон, Махадан Ради (57-Дан Айнбиндер), Итамар Швиро (70-Томаш Пекхарт)