Бабатунде излезе от дупката, взимат го срещу Етър

снимка: lap.bg

Бабатунде Адениджи отдавна изпадна в немилост в Левски, но изглежда нигериецът бавно излиза от дупката. 24-годишният нападател тренира усърдно под ръководството на Делио Роси и е почти сигурно, че отново ще си извоюва място в групата на "сините", съобщават колегите от "Топспорт".

Старши треньорът на Левски е решил да гласува доверие на нигерийския таран за мача с Етър на 15 октомври на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Тунде взе участие в победата над Ботев (Враца) в контролна среща преди дни и впечатли с отдадеността си. Днес Адениджи отново е тренирал с отбора и треньорският щаб е доволен от играта му. Той едва ли ще започне като титуляр, но е съвсем вероятно да се появи в игра срещу "болярите".

Бабатунде се превърна в една от най-скандалните фигури на "Герена". Цяло лято той разиграваше "сините" и желаеше да напусне в чужбина, но отказа единствената оферта, постъпила за него в офисите на клуба. Тя бе от албанския Шкендербю, но Тунде не изглеждаше заинтересован. Нападателят остана в Левски и продължи да бъде товар с огромната си заплата, но явно сега е решил да се докаже отново на ръководството.